A határrétegvíz és hatásai

A Posztnov féle határrétegvíz semmilyen más gyógyszerhez, vagy „gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítményhez” sem hasonlítható, ugyanis kizárólag vizet tartalmaz, döbbenetes hatása azonban a közönséges vízhez képest gyökeresen eltérő fizikai tulajdonságaiban rejlik.

Kineziológia

Az ember és az összes többi élőlény öngyógyító és önreprodukáló egy életciklus folyamán. Ezt a ciklust univerzális törvények irányítják, melyeket az emberiség felfedezett és felhasznált, hogy küldetését betöltse. Ezek a törvények lehetnek fizikaiak, mentálisak, emocionálisak, kémiaiak, biológiaiak vagy spirituálisak. Az összes törvény együtt és egyszerre működik anélkül, hogy egymásnak ellent mondanának.

Elektroszmog

Sok új betegség is előbukkant szüleink generációja óta, melyek közé tartozik az elektromágneses sugárzással szembeni fokozott érzékenység vagy csupán érzékenység, de ide tartoznak a különböző új rákfajták is.

Reflexológia

A reflexológia empirikus módszer, az egészséget megtartó életerők tudatos, célirányos serkentése ujjnyomással, a reflexterületeken – időfaktor figyelembevételével – meghatározott zónára, fájdalomküszöb alatti nyomáserősséggel. Célja a káros lerakódások megszüntetése, a szervezet öngyógyító tevékenységének felerősítése, energiablokkok feloldása, méregtelenítés.

A Lótusz diagnosztikai műszer

A Posztnov féle határrétegvíz egészségre gyakorolt hatásának ellenőrzésére, a páciensek állapotában bekövetkező változásokra az orvostudomány rendelkezésére álló eszközök mindegyike kiválóan alkalmas, a laborvizsgálatoktól kezdve az MRI-ig.

Üdvözöljük weboldalunkon!

Szentgyörgyi Albert, Nobel-díjas tudós neve egész Magyarországon jól ismert. 1947-ben állította fel elméletét kutatásainak eredménye alapján, melynek lényege a következő: amennyiben az emberi testben elegendő szabad elektron állna rendelkezésre, sok betegség elkerülhető lenne és a gyógyulás, ill a. regeneráció folyamata sokkal hatékonyabban menne végbe. Olvasás tovább!

Határrétegvíz terápia

Tudni szeretné, hogy miből áll az általunk kínált terápia és a kapcsolódó diagnosztika? A részletekért kattintson a tovább gombra.

Elektroszmog

De mi az elektroszmog? Az elektroszmog összetevői. Elektroszmog szervezetre kifejtett hatásai, biológiai következtetések.

Kineziológia

A keleti orvosi filozófia azt tanítja, hogy van egy olyan energia, amely mágneses természetű, van északi és déli pólusa ...
Tel.: +36 1 780-1111, mobil: +36 70 944 7714, +36 30 234-0713, e-mail: info@aquasaqua.hu